StorySlam

StorySlam Off Scene - på Teater Katapult. Afsnit 1

September 5, 2017

I dette afsnit af Storyslam med Teater Katapult skal du møde de to herlige slammere Jimmy og Benjamin, som var deltagere til Katapults Storyslamaften d. 2. marts. Og i selskab med dem skal vi omkring emnerne frygten for ikke at være en rigtig mand og at være konfliktsky.

Jimmy blev aftenens storyslam vinder den 2. marts og er dermed videre til Grandslamfinalen til December 2017. Jimmys historie handler om hans ædle dele – eller i hvert fald det, der er tilbage af dem. Han har nemlig været et smut i Grenå for at blive steriliseret. Og hvorfor Jimmy besluttede at blive det, samt hvilke tanker der er forbundet med den beslutning, kan du få svar på, når vi 10 år efter tager med Jimmy til Grenå.

Benjamins historie handler om mødet med sin gode ven Mark, som han skal spille skak med. Hvad Benjamin havde forestillet skulle være en hyggelig aften med Mark, viser sig ikke at blive helt som forventet. For da Benjamin ankommer på brætspilscafeen i Aarhus, møder han i stedet sin studiekammerat Simon, og pludselig er Mark blevet til Simon, og Simon blevet til Mark. Men hvordan får man lige det sagt, når brikkerne på skakbrættet allerede står klar? Og hvad er egentligt vigtigst den gode stemning eller sandheden?

Lyt med til 1. afsnit af Storyslam med Teater Katapult.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App